Начало  >  Цени и промоции

ЗА ПОРЪЧКИ И ИНФОРМАЦИЯ:

Тел.: 0878 567 491 или на INFO@MAXLIFE.BG

БИОБРАН МГН-3 (BIOBRAN MGN-3) таблетки – всяка по 250mg MGN-3 Arabinoxylan

biobran-50-tabl-200

 

1 ОПАКОВКА (50 ТАБЛЕТКИ) – 85лв.

  

 

БИОБРАН МГН-3 (BIOBRAN MGN-3) сашета – всяко по 1000mg MGN-3 Arabinoxylan

biobran-1000-sashe-small

 

1 ОПАКОВКА (30 САШЕТА) – 188лв.  

 

Сашетата са прахообразни и подходящи за разтваряне в течности. Едно саше замества приема на 4 таблетки. За постигане на оптимален ефект при онкологични заболявания е препоръчително Biobran да се приема паралелно с Canelim (Pinx-Xiao).

КАНЕЛИМ (CANELIM) /PING-XIAO/ 100 капсули в опаковка

canelim-ping-xiao-200

   

   1 ОПАКОВКА (100 КАПСУЛИ) – 58лв.

   3 ОПАКОВКИ (300 КАПСУЛИ) – стандартна цена 174лв., промо 164лв. 

 

ВНИМАНИЕ: ПРОДАВА СЕ ИМИТАЦИЯ НА КАНЕЛИМ /PING-XIAO/ ПОД ИМЕТО “PING XIAO PIAN”. ПРОДУКТА Е С ПОДОБНА ОПАКОВКА И НЕУСТАНОВЕН ПРОИЗХОД. ОПИСАНИЕТО МУ Е КОПИРАНО ОТ НАШИЯТ САЙТ, А СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ НА АДРЕС: http://naturform.blogspot.com/2011/05/canelim-ping-xiao-pian.html

БЪДЕТЕ ПРЕДПАЗЛИВИ И НЕ КУПУВАЙТЕ ФАЛШИВИ ПРОДУКТИ. ОФИЦИАЛНИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ И ПРИТЕЖАТЕЛ НА ПАТЕНТА ЗА ПРОДУКТА Е “Xi’an C.P. Pharmaceutical Co. Ltd” И ИМАМЕ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ ТЯХ, ЧЕ ПОДОБЕН ПРОДУКТ НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ОТ ТЯХ.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ ДОСТАВКА С КУРИЕР

 1. Доставката на стоките се извършва посредством куриер, като цената на стоката се заплаща от заявителя на поръчката в момента на доставката.

2. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или до поискване в офис на фирмата куриер. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

3. Ако заявителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, сайта се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка, а потребителят се задължава да му възстанови направените разходи за закупуване на стоката и доставката й.

4. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от продавача

5. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката.

6. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.

7. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва сайта със задължението за изпълнение на доставката.

8. При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.

9. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 до 3 работни дни на посочения от него адрес, при условие че поръчката е потвърдена от клиента и адреса за доставката е точен и валиден. Сайта си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни при възникване на форсмажорни обстоятелства възпрепятстващи спазването на официално обявеният срок.

10. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите и по първата доставка.

11. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на пратката от името на първоначалния заявител на поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

12. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:
• При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
• При повредена стоката или опаковка.

Рекламации по гореизброените точки се извършват само в момента на доставката. За случаите на отказ за получаване на стоката се съставя протокол в момента на доставката. Ако клиентът откаже подписването на протокола, се приема, че отказът му за получаване на стоката е неоснователен и той дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. Купувачът не може да откаже получаването на стоката след подписване на придружаващите я документи. Извън изброените случаи, заявителят няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай се задължава да възстанови направените разходи за закупуване на стоката и доставката й.