Начало  >  Състав и прием

Тъй като тялото не изгражда резистентност към Biobran с течение на времето, тази хранителна добавка може безопасно и ефективно да се приема за по – продължителен период от време, без необходимост от бавно увеличаване на дозата, както е с другите имуномодулатори. Друго преимущество на BioBran MGN-3 е, че запазва своята ефективност в тялото дори след продължителен период на употреба – с други думи не се наблюдава обичайния ефект на намаляване на ефекта след време, което е обичайно за много други хранителни добавки. BioBran е с висока степен на абсорбация, не съдържа генно модифицирани съставки и е напълно нетоксичен. Единствената ситуация, в която трябва да се избягва е съвместната употреба с имуносупресанти (медикаменти подтискащи имунната система).

За нормалното подържане на тялото или при профилактиктична терапия, се препоръчва прием от 1000mg (4 таблетки / 1 саше) на ден в продължение от 1 до 3 месеца. Желателно е да се приложи няколко пъти през период от 6 месеца.

При по-сериозен имунен дефицит и за бързо възстановяване се препоръчва 2000mg дневно (8 таблетки / 2 сашета). Тези, които се нуждаят от оптимална подкрепа на имунната система, свързано предимно с лечение на рак, ХИВ инфекции, хепатит и др. поемат 2000-3000mg (8-12 таблетки / 2-3 сашета) на ден в продължение на 3 месеца (1000mg със всяко хранене) и след подобряване на състоянието дозата може да бъде намалена.

При тези случаи НК клетъчната активност или реалният ефект от приема обикновено достига своя максимум около 2-3 месеца след приемането на първите по-големи дози, след което може да се поддържа с по-малки. Скоростта, при която този максимум се постига зависи от количеството приемано всеки ден.

Препоръчително е Biobran да се приема след хранене (в идеалния случай 30 минути по-късно) и по-големите дневни дози трябва да бъдат разпределени на три части, които да се вземат със закуската, обяда и вечерята.

ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ ПРИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПРОДУКТА ДА СЕ ПРИЕМА ПАРАЛЕЛНО С CANELIM (PING XIAO).

Опаковки:

Кутия с таблетки: 2 блистера по 25 таблетки всяка по 250mg MGN-3 Arabinoxylan

Кутия със сашета: 30 сашета всяко по 1000mg MGN-3 Arabinoxylan

Сашетата са прахообразни и подходящи за разтваряне в течности. Едно саше замества приема на 4 таблетки.

Съдържание на таблетка:

MGN-3 Arabinoxylan / МГН-3 Арабиноксилан – 250mg
Микрокристална целулоза – 81mg
Скорбяла от царевица – 42.5mg
Какао на прах – 22.5mg
Глицерол естери на мастни киселини – 22.5mg
Декстрини – 13.5mg
Трикалциев Фосфат – 9mg
Силициев диоксид – 9mg

(Общо тегло: 450mg)

Съдържание на саше:

MGN-3 Arabinoxylan / МГН-3 Арабиноксилан – 1000mg
Микрокристална целулоза – 500mg
Скорбяла от царевица – 260mg
Декстрини – 200mg
Трикалциев Фосфат – 40mg

(Общо тегло: 2000mg)