biobran-50-tabl-smallbiobran-1000-sashe-smallbiobran3

 

ЗА ПОРЪЧКИ И ИНФОРМАЦИЯ: тел.: 0878 567 491 или на INFO@MAXLIFE.BG 

BIOBRAN MGN-3 50 таблетки всяка по 250 mg 85 лева
BIOBRAN MGN-3 30 сашета всяко по 1000 mg 188 лева

BIOBRAN MGN-3 е мощен имуномодулатор, подпомагащ производството на естествени антитела, повишава намалелите функции на имунната система и поддържа оптималните и нива на действие. Спомага за редуциране на страничните ефекти при химио и лъчетерапии. Подпомага възстановяването при вирусни и клинични заболявания. Оказва благоприятен ефект върху черният дроб, панкреаса и при възпаления. Подобрява глюкозния толеранс.

BIOBRAN MGN-3 увеличава активността на естествените “клетки убийци” (NK, T и B), които съставляват 90% от имунните клетки, отговорни за имунитета и борбата с “лошите клетки” в организма. Също така стимулира производството на “гама интерферон” (има антивирусна, антипролиферативна и имуномодулираща активност), както и на “тумор некрозен фактор алфа” (предизвиква некроза на туморите).

Има и други хранителни добавки на пазара, които претендират да са ефикасни, но разчитат повече на маркетинга, отколкото на научни доказателства за това. Произведен и разработен в Япония, BIOBRAN MGN-3 е в клинична употреба повече от десет години, и е признат като лидер при естествените имуномодулатори.Продукта има много години клинични изследвания и практическа употреба зад гърба си, включително и официални удостоверения и референции, доказващи ефективността му. Поради това той продължава да бъде водещ имуномодулатор и се препоръчва от лекарите в цял свят.

Желателно е да се употребява превантивно за да се намали риска от заболявания и цялостно укрепване на организма. 

BioBran MGN-3 е подходящо за вегетарианци и не съдържа Генетично модифицирани съставки. Клинично доказано е, че е напълно нетоксичен, дори при изключително високи дози, както и съвместим с конвенционалните терапии и лекарства.

Имуномодулатора BIOBRAN MGN-3 има дългосрочно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Не се наблюдава обичайното рязко намаляване на ефекта след приключване на приема, което е обичайно за много други хранителни добавки.

Препоръчва се при: ракови заболявания, хора склонни към чести заболявания (грип, простуди и т.н.), преди, по време и след антибиотични, химио и лъчеви терапии, както и всички останали имуноотслабващи терапии, хора в напреднала възраст, превантивна профилактика през есенно-пролетния грипен сезон, хора с често изявена отпадналост и мигрени, хронична умора, при хепатити, левкемия, СПИН, ХИВ, рак, различни видове инфекции и всички заболявания влияещи върху имунитета, както и за цялостно укрепване на организма. Също така има противовъзпалителен ефект, подобрява глюкозния толеранс, функциите на панкреаса и черният дроб.

ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ ПРИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПРОДУКТА ДА СЕ ПРИЕМА ПАРАЛЕЛНО С CANELIM (PING XIAO) 

Поради ефективността си, КАНЕЛИМ / CANELIM (PING-XIAO) билкови капсули са одобрени от китайската национална служба „Китайска Лекарствена Администрация” като успешна и ефективна терапия при онкологични заболявания. Използва се в редица болници като ефикасна терапия за различните форми на рак. Canelim е единственият клас А китайски противораков продукт, включен в Китайският национален здравноосигурителен каталог.

Серия изследвания доказват, че Канелим / Canelim (Ping-Xiao) има способността да облекчава симптомите причинени от раковите заболявания.

Canelim е особено ефективен при:

  • различни видове онкологични заболявания, дори и в напреднал стадий
  • редуциране размера на туморите и ограничаване разпространението на метастази
  • злокачествени образувания на млечните желези при жените
  • възпрепятстване зараждащите се симптоми на рак
  • повишаване на имунологичните способности на организма, като по този начин увеличава продължителността на живота

 

Действия и индикатори:

Функциите на препарата са в засилване на кръвообращението чрез премахване на кръвната стаза (спиране на кръвния поток в дадена зона от микроциркулацията – венули, прекапиляри и капиляри), облекчаване на общото състояние, редуциране размера на туморите и разпространението на метастази, намалява възпаленията и токсичните натрупвания, укрепване на организма с цел да елиминира патогенните фактори.

ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ ПРИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПРОДУКТА ДА СЕ ПРИЕМА ПАРАЛЕЛНО С BIOBRAN MGN-3

ВНИМАНИЕ: ПРОДАВА СЕ ИМИТАЦИЯ НА КАНЕЛИМ /PING-XIAO/ ПОД ИМЕТО “PING XIAO PIAN”. ПРОДУКТА Е С ПОДОБНА ОПАКОВКА И НЕУСТАНОВЕН ПРОИЗХОД. ОПИСАНИЕТО МУ Е КОПИРАНО ОТ НАШИЯТ САЙТ, А СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ НА АДРЕС: http://naturform.blogspot.com/2011/05/canelim-ping-xiao-pian.html БЪДЕТЕ ПРЕДПАЗЛИВИ И НЕ КУПУВАЙТЕ ФАЛШИВИ ПРОДУКТИ. ОФИЦИАЛНИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ И ПРИТЕЖАТЕЛ НА ПАТЕНТА ЗА CANELIM /PING-XIAO/ Е “Xi’an C.P. Pharmaceutical Co. Ltd” И ИМАМЕ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ ТЯХ, ЧЕ ПОДОБЕН ПРОДУКТ НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ОТ ТЯХ.